Imagine – Képzeld el és váltsd valóra!

Ahogy már a címből is látszik, az Imagine (vagy becézve Mazsi) elsődleges célja, hogy olyan embereket hozzon össze és alakítsa őket közösséggé, akikben túlbuzog a fantázia, és ezt versek, novellák, regények, vagy csak pár szavas szösszenetek formájában kell néha kiadniuk magukból. Segít nekik, hogy az ötleteiket szélesebb olvasóközönség elé tárhassák és kritikákkal, véleményekkel gazdagodhassanak, amik hozzásegíthetik őket, hogy még többet, jobbat, értékesebbet alkothassanak.

Pontosan mit várunk az Imagine-re? Saját írásokat. Szívesen fogadunk regényeket, novellákat, egyperceseket (és verseket is, bár az utóbbi szintén nem annyira profilja a honlapnak). A fanfiction történeteket se utasítjuk vissza, de mivel az olvasóközönség is elsősorban nem ezek miatt jön a honlapra, számítani kell rá, hogy a fanficek nem kapnak olyan nagy figyelmet, mint a saját írások.

Röviden és tömören a honlap rendszeréről. Az Imagine-en adminrendszer működik. Ez azt jelenti, hogy a feltöltött írás csak akkor kerülhet fel a honlapra, ha azt egy moderáló admin ellenőrizte, hogy tartalmilag és helyesírásilag is megfelel.

A honlap jelenlegi  adminjai: Isobel, James Liberty, Kharex, Khim, Xwoman

A honlap moderátora: Natsiss

A honlap eddigi adminjai: Kae, Rinn, Verina, Sandman, GYK, Dezi Hanna, Princess Reginia, Rea

Az Imagine-en listás rendszer is működik: ez azt jelenti, hogy 9 hibátlan feltöltés után az író egy listára kerül, és ezután már automatikusan, átolvasás nélkül engedélyezik a történetét az adminok, vagyis sokkal gyorsabban felkerül a honlapra.

Imagine Blogzine

Miért is van szükség az Imagine Blogzine-ra? Régóta céljuknak tekintik az Imagine adminjaik, hogy a honlap üzemeltetése mellett a felhasználók fejlődését is elősegítsék.

Az Imagine Blogzine elsődleges célja, hogy segítséget nyújtson a még szárnyaikat bontogató írópalántáknak. (Írástechnikai cikkekhez számtalan más honlapokon is hozzá lehet férni, de sokhoz már feltétlenül szükségesek bizonyos „előtanulmányok”). Rámutasson a kezdő hibákra, illetve tippeket adjon az első történetes szerzőknek vagy az újonc bétáknak. Esetleg elősegítse, hogy hosszabb tartalmasabb kritikák szülessenek.

Az ’Írástechnika’ fül mellett a ’Kisokos’ menüpont alatt más hasznos cikkeket is találhattok majd, ami világ- illetve karakteralkotásban lehet a segítségetekre.

Az ’Ajánló’ menüpontban pedig ti illetve az adminok ajánlanak majd néhány Imagine író munkásságát, ami megérdemlik a megkülönböztetett figyelmet.

Ha pedig újak vagytok még az Imagine-en, és nem ismeritek a honlap működését, régi vagy futó mozgalmait, szintén itt a helyetek!

Szólj hozzá!